24 Nisan 2011 Pazar

Mutluluk Sebeplerim Var.

 Öncelikler selamlar efendim, sık yazamamanın verdiği buruklukla başlıyorum yazıma. Ama mutluyum. Bir kere her ne kadar bahar yüzünü gösterip gösterip kaçsa da, bahar tatilime girmiş bulunmanın mutluluğundayım. Memleketime gelmek, ailemle kahvaltı yapmak gibi keyiflerin en hasını yaşiyorum(yuppi!) :) Sonracıma (küçükken çok kullanırdım:) kardeşceğizime kavuştum, 2 ay oldu biliyor musunuz yahu.Şurada bu sene şehir dışına çıktığından, şurada da mektubundan bahsetmiştim. Hasret zor şey vesselam. Daha neler var bakalım size anlatmayı istediğim. Yine güzel bir yemek mekanı keşfettik. Yine Taksim. Yine kebap :) Gani Gani Şark Sofrası'ndan bahsediyorum. Eski zamanlara dönüp, bir köy esintisi hissetmek isterseniz hemen oraya kaçın derim. Kendimizi çekmekten, mekanın düzgün fotoğrafını çekememişim pek ama güzel olmasa da fikir vermesi açısından göstereyim:


    Eveet sofrada yemek yiyorsunuz. Bilmem siz sever misiniz, ama ben çok severim. Oda oda ayrılmış olması da ayrı güzelliği, çok rahat bir mekan :)


Bunlar da merdivenin kenarlarındaki mekana daha da nostaljik bir hava katan aksesuarlar. Yalnız ben İbrahim Tatlises'e takıldım. Zamanında gençmiş baya =)

   
Burası bizim odadan gözüken merdiven boşluğu. Bu arada bizim odanın adı 'Segi'ydi.


Eskiden kalma radyomuzda vardı :) Akıllılık edip içine hoparlör koymuşlar, müzik sesi oradan gelince; biz 'Aaa ses ondan geliyor.' gibi hayali şeyler söyleyince bir baktım içince hoparlör var. Hayal kırıklıkları :)


Böyle aksesuarlar da vardı odamızda. Bence gidin :)
Gitmek isterseniz bana mail atın tarif ederim.
Hoşça kalasınız, duayla kalasınız.

8 yorum:

GüLüm'Se dedi ki...

çok hos bir yermis. Severim şark köşelerini...
Resimler için tşkler :)

Delibu! dedi ki...

Beğendiyseniz ne mutlu :) Reklamcı gibi oldum birazcık ama.
Ne demek efendim, paylaşmak için buradayım.
Hoşça bakın zatınıza.

Büşra Bayram dedi ki...

burası gerçekten süper bir mekan :) Özelllikle ayakkabı çıkarma olayına falan hayranım :) Çokca giderdim bir zamanlar ama uzun zaman oldu gitmeyeli.

Delibu! dedi ki...

Evet ben de çok sevdim :) Çok sıkcak bir ortam. Hoşça bak zatına.

Berre dedi ki...

Aah Gani Gani :) Istanbul'da iken giderdik arkadaslarla :) Ben de severim bu mekani :)

Delibu! dedi ki...

Ben de çok sevdim Berre :) nostalji yaptırdım sana heralde.
Hoşça kalasın.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Sayfa düzeniniz çok hoş ancak yazı karakteri çok küçük geldi.Okurken epey zorlandım. :)) Öneri olarak değerlendirmeye alırsanız,yazı karakterini biraz daha büyütebilirsiniz.
Paylaşım için teşekkürler.

Delibu! dedi ki...

Tavsiye için çok teşekkürler :) büyütünce anladım önceden ne kadar küçük olduğunu.
Hoşça kalın.