22 Haziran 2011 Çarşamba

Nerden Çıktı Bu Delibu.

    Sevgili Derkenar beni bolca mimlemiş, ancak ben diğer mimleri yazmıştım. Sadece blog açma hikayemi anlatmamıştım. Anlatayım o halde:
  Aslında öyle pek de hikaye gibi bir şey değil de. Blogu açmadan önce de kendi elimde bir şeyler yapmayı seviyordum. Sevdiğim insanlara kendim hediye hazırlardım. Yastık falan dikiyordum, duvar süsleri falan.. Arkadaşlarım da artık Eda sen de bir blog aç artık falan demeye başlamışlardı. O kadar birikimim olmadığını düşünerek erteliyordum. Twitter açtıktan sonra baya blog görmeye başladım, ve insanların samimiyeti çok hoşuma gitti. Ramazan 2010 da Ramazan ile ilgili yazı yazarak başlayayım, hayırlı bir başlangıç olsun dedim, ve başka bir adla başladım yazmaya. Daha sonra Tumblr hoşuma gitti, blogu kapatıp oraya geçiş yaptım. Ama orasının daha farklı bir ortamı var. Tekrar kürkçü dükkanına dönüş yaptım :) İlk zamanlar bazılarının burada çok iyi arkadaşlar edindim demesini anlayamıyordum, yazdıklarıma yorum falan yapan da olmuyordu, yalnız gibiydim. Ama artık yalnızlığımı hissetmiyorum, yalnız hissettirmeyen sizlere teşekkürü de bir borç bilirim :)

Kapanış konuşması gibi oldu ya Hu! Bir yere gitmiyorum, birazcık duygusala bağladım :)

E ben de birilerini mimleyeyim o halde:
*Ukala Dümbeleği
*Elis
*Kumbaramdaki Kelimeler

Sevgiyle kalasınız.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi ki açmışsın :)

Delibu! dedi ki...

Bence de iyi ki açmışım(benim açımdan iyi ki :)

đerkenαя dedi ki...

Esselam..
Öncelikle mimime hızlıca cevap vermen beni mutlu etti ve geciktiren biri olarak utandırdı. Teşekkür ederim.

Birilerine özel hediyeler hazırlaman bence çok güzel ve özel.. Artık öyle zamanlardayız ki, birbirimizin özel günlerini bazen sadece bir mesajla, bazen sosyal paylaşım sitelerinde küçük bir yazıyla, bazen de kalıp hediyelerle özensizce anımsadığımızı belli ediyoruz.. Kimse birbiri için özenmiyor ama herkes kendisi için özenilmesini istiyor.. Daha samimi ve özel insanların olduğu günlere..

Birde neden Delibu! :) gayet aklıbaşında bir kız olduğunu düşünüyorum, özel bir nedeni var mı acaba?.. Özelse paylaşmayabilirsin tabiki.

Sevgiler :)

Tazekahve dedi ki...

Caanımcım seni ben de mimleyecektim ama baktım Dekenar benimle birlikte seni de mimlemiş..İyi ki katışmışsın aramıza şekercim,öpüldün :)

Delibu! dedi ki...

@kainattakizerre Rica ederim ne demek :) Yapacağım işler kafamda durunca beni çok rahatsız eder, genelde hemen kafamdan atmaya çalışırım :) utanılacak ne var canım.

Değer verdiğim insanların özel günleri de değerlidir benim için, zevkle yapıyorum bu yüzden :)

Neden Delibu!?
Ben yaptığım işlerde, çektiğim fotoğraflarda, şakalarımda sıradan olan şeyleri kullanmayı pek sevmem, özellikle sevdiklerimin yanında deli deli olanları seçerim, onlar da bana -Deli bu ya!- derler :) bu hoşuma gittiği için seçtim.

Hoşça bak zatına :)


@Taze Kahve Ben de iyi ki katılmışım diyorum aranıza :) Mutluluk sebeplerimden biri blog dünyası.
Sevgiyle :)

FFatiHH dedi ki...

samimiyet var bloglarda, dostluk var, yardımlaşma var, üretme var, iş var, terapi var. iyi ki varsınız siz de.

Delibu! dedi ki...

Evet çok haklsnz iyi ki burdayız :)

Siyah elma dedi ki...

Sayende bir lacivertsever tanımış oldum. İyi ki açmışsın blogunu :)

Delibu! dedi ki...

Ben de memnun oldum :)

Delibu! dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.