5 Ağustos 2011 Cuma

Ramazan Demleri -2-

  Ramazan Keyfi'5 diyorum ben kısaca.

 Ramazan 'keyfi' diyorum; hiç canım sıkkın değil mi? Hayır tabi ki. Canımın sıkkın olduğu şeyler var, ve bu halde 'O(c.c.)'ndan gelen her hale eyvAllah!' diyebildiğim için 'keyif' diyorum. Ramazan'ı kendi içimde yaşamaktan öteye pek geçemedim henüz. Şöyle ki, en çok Ramazan'ı hissettiğim yer twitter, bloglar, bulunduğum çevreyi siz düşünün. İstanbul'da Ramazan bir başkadır. Evet öyle ama, ne yazık ki her yerinde aynı durum geçerli değil. Ben şu halde sadece ailemle Ramazan'a özlem duymaktayım, ki yarın gidiyorum yanlarına inşallah.


Annemin iftar programı çok yoğundur, orada olduğumda benim de öyle oluyor dolayısıyla. Çok da severim gitmeyi de, davet etmeyi de. Burada sınavlarımız olduğu için sadece bir gün dışarıda birlikte iftar yapabildik. Fotoğraf da çay içtiğimiz yerden. Diyeceğim o ki birlikte yapılan iftarları da özledim. Anneme cumartesi gelicem, pazara davet yapabiliriz dedim :)

Ramazan keyifleri benden böyle.
Umarım sizin Ramazanınız çokca güzel şeyler hissederek geçiyordur.
Duayla kalın e mi..?

4 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Bence ramazan demek kalabalık sofralar demek:) Gitmek, gelmek hakikaten çok keyfili oluyor:) Hayırlı ramazanlar, sofranız dolu olsun:)

Delibu! dedi ki...

Evet, çok haklısınız :)
Her zaman görüşmediğin insanları da görmüş oluyorsun.
Amin, hepimizin, zor durumdaki insanların da sofraları dolu olsun inşallah..

Zeynep'in Evi dedi ki...

en güzeli birlikte oturulan kalabalık sofralar..ramazanı bu yüzen daha çok seviyorum ben:)

Delibu! dedi ki...

Evet Zeynep :) Günlük hayatta bazen herkes ayrık takılabiliyor, ama Ramazan'da yemek vakti her şey duruyor.
Sevgiyle..