17 Temmuz 2012 Salı

Mesela Ben Bazen Giderim


Uzak kalmak gereken zamanlardayım.
Bazen uzak kalmak güzel şeylere sebeptir.
Bir süre(belirsiz,plansız) internetten uzak kalmayı(zorunluluklar dışında) düşünüyorum.

Güzel Ramazan dualarınızla kalasınız.
En süper, en mübarek, en hayırlı, en dualı, en hisli Ramazanınız olsun inşAllah :)


3 yorum:

Hayatinin Kelebegi dedi ki...

evet bazen insan yanliz kalmak ister herseyden ve herkezden ... buna insanlarin ve senin benimde hakkim var ... sessizce etrafi izleyip kuslari seyredip bitkilerle konusup dertlesmek uzak uzak düsünmek iyi geliyor ...:)...

amin cümlemize insallah ...
Rabbim tuttugmuz oruclari ve ettigimiz dualari kabul eyler insallah ...

sevgilerimle sümeyye

Adsız dedi ki...

google amcaya bir soru sormak istedim ve soruma "ramazanda internetten uzak" diye başlamıştım ki o her zaman ki çok bilmişliği ile hemen sorumun devamını beklemeden cevapları vermeyi başladı ve ilk sıraya şu an konuk olduğum sayfayı bana verdi.

ve gördüm ki bu ramazan ayında internetten birazcıkta olsa uzak kalmayı isteyen tek insan ben değilmişim. lakin fark odur ki ben bu kararı ramazan başladıktan on gün sonra sense başlamadan ön gün önce vermişsin :) basiretinin aydınlığı diyeyim de sende mütevazilik yapma emi :)

hasılı aynı hissiyatta olduğum bir bloggerın varlığı neden bilmiyorum aldığım kararda yanılmadığımı gösterdi. ve sayfanıda şöylee bir gezmeden edemedim ve itiraf ediyim çok şirin buldum :)

zaten sitende iletişim formu olmadığı için görüşlerimi yorum olarak göndermek istedim çünkü biliyorum ki yorumlar sen okuduktan sonra onaylanıyor. ve bu satıra, bu kelimeye kadar okumuşsan bunu, yorumumu onaylamana gerek yok derim :) bir nevi iletişim formundan gelen mesaj gibi düşün :)

işin diğer boyutu şu ki senin okuduğunu da bilmek isterdim açıkcası. veya bak şöyle de yapabiliriz. sen bu tüm yazdıklarımı silip benden daha deliler de varmış diye yazıp yorumu onaylarsan bilirim ki okumuşsun :) malum biri geliyor googledan ulaşıyor ve an itibariyle yüreğinden geçenleri paylaşıyor.

hıı ben kimmiyim ? boşver :) deli 2 diyelim gitsin :)internetten uzak kalma diye girdim ama bak hala internetteyim aa olmadı ki ama şimdi dimi. bana müsade diyeyim ve benden önce aldığın karardan gün itibariyle memnun olduğunu ümit ederek, bu şirin sayfanın sahibini ramazanımızın Rabbi olan Mevlaya emanet edeyim.

baki selamlar..

isimsiz dost...

Delibu! dedi ki...

Çok zekisin Google amca!
Böyle böyle iltifatlar falan ben kaldıramıyorum lütfen! Ne diyeceğimi bilemem de cabası tabi.

Blogumda 'Mailbu' kısmı vardı oysa, gözünden kaçtı heralde.

Artık okuduğumu biliyorsun yorumu, aslında şöyle de bir paradoks var ki, internetten uzak kalmayı planlayan birinin normal şartlarda bu yorumu görmemiş olması gerekir, fakat maillerimizi kontrol etmeden işlerimizi halledemeyen modern(!) insanlar olduğumuz için yorumu gördüm, ve cevaplama gereği duydum. :)

İnternetten uzak, O'na her zamankinden daha yakın Ramazanlar olsun inşAllah.