13 Temmuz 2012 Cuma

Ramazana 7 Kala

  * RamazanÖzlemi diyorum; O bizi, biz de onu özledik. Şehirdeki herkes aynı sofraya oturuyormuşcasına coşkuyla hazırlanan sofraları özledik. Birlikteliği özledik.

 * Şabandayız ne mutlu ; Ramazan özlemini sayıklarken Şabanın feyzini unutmamanın duasını da ediyorum. Zira Şaban çok kıymetli, Peygamberimizin ayı, ve Ramazandan sonra en çok oruç tuttuğu ay.

   * RamazanNotları var bir de; Defterimde, blogumda, dilimde Ramazana dair anektodların olmasını özlediğimi söylüyorum zaten ne zamandır. Şu durumda blogumda olmaya başladı bile :)

Vee..

* Haftaya bugün Ramazan! ; Hep daha güzeli, hep daha maneviyatlısı, hep daha tefekkürlüsü, hep daha hislisi için dua vakti artık. Ve başlangıç olması için; tam da şu videoda bahsettiği gibi yeni başlangıçlar için 30 gün yetiyor. Yeni güzellikleri huy edindiğimiz Ramazan olsun inşAllah.

Güzel dualar düşünün ^^
Hoşça bakın zatınıza.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

İnşaallah geçen yıllara oranla daha feyzli geçirebilirz

Delibu! dedi ki...

İnşAllah Sümeyye'cim, her daim duamız :)

Sevgiyle.

Adsız dedi ki...

Aman Allah'ım adımı herkes biliyor artık :) Resmen ifşa oldum :P

Delibu! dedi ki...

Bloglarda isminle bağlantı veriyorlar bazen ya oradan aklımda kalmış :)
Bir isimle ifşa olmazsın yaHu :P
Bir daha söylemeyebilirim o halde :)

Adsız dedi ki...

Hadi ya :) ismimle mi link vermişler :) Hiç dikkat etmemiştim :) Estagfirullah sadece senin de öğrenmene sasırdım :) Diğerleri ile buluşma filan yaptık ya da mailleşiyoruz onlar artık soyumu bile biliyorlar :P (ilk 5 dakikada her şeyi anlatırsam) :)

Adsız dedi ki...

Ramazandan pay almak nasip olur inşaallah. Yazılarınızı bekliyoruz.. =))

Zeynebi dedi ki...

Ramazan çok özel bir ay,özellikle de eşitlik konusunda..Hep iyimser olayım inşallah ama son bir kaç senedir Rmazan şuuru kayboldu sanki yine de bitmiş değil çok şükür hala insanların içlerinde bir yerler saklanmış bir birliktelik özlemi var..:::(kaç senedir özl. babamla ne sahur ne de iftar yapabildiğimizden sanırım karamsar gibi konuştum kusura bakma)Yinede şükürler olsun bereketli gelir her Ramazan,ne kadar çok el uzanırsa sofraya o kadar artar nimet,çocukların camiye gitmessi epey özlemişim Allah kavuştursun inşallah insanların Ramazanı layıkıyla yaşayabildiği nice Ramazanlara...

Delibu! dedi ki...

Nur Banu;
Amin inşAllah :)
Güzel anektodlarda buluşuruz inşAllah o halde.

Zeynebi;
Bazı şeyyler kaybolabilir, ya da öyle gözükebilir, ama biz içimizden kaybetmezsek, bizim evimizde yaşanırsa en azından güzellikler bitmez Zeynep'cim :) Önce kendimiz için güzel bir fırsat olsun, sonra toplum için inşAllah.
Güzel dualarına Amiiin.

Sevgiyle.

Adsız dedi ki...

Elbette inşaallah.. =))